Werken bij Facilicom

Functiegroepen
Enter an address to filter results.

Planning Officer

Antwerpen
Bewaking - Administratie 1737

Werk je graag analytisch en sta je communicatief sterk in je schoenen? Lees dan zeker verder!Als Planning Officer verzorg je de coördinatie tussen ons bewakingsbedrijf Trigion, het shared service center en de bewakingsagenten. Daarnaast onderhoud je de contacten met verschillende stakeholders en zorg je voor de algemene administratieve ondersteuning.

Lees meer Solliciteer

Statische bewakingsagent

Brugge
Bewaking Voltijds 1728

Je hoofdtaken als statische bewakingsagent zijn:

 • Het behandelen van incidenten volgens een vaste procedure, van begin tot einde.
 • Je bent de telefonische contactpersoon.
 • Je lost ook operationele problemen op.
Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent hondenbegeleider regio haven Antwerpen linkeroever

Beveren
Bewaking Voltijds 1641-1731

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt. 

Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator regio Oost-Vlaanderen/Brussel

Vlaams-Brabant / Brussel
Facility Management / Medewerker Voltijds 1669 - 1684 - 1726

Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je vertaalt alle dagelijkse aanvragen naar concrete acties. Dit kan gaan van het organiseren van een herstelling tot een klachtenbehandeling.
 • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers waarbij je de kwaliteit van geleverde service niet uit het oog verliest.
 • Je waakt over het financieel beheer van de facilitaire dienstverlening (o.a. checken en goedkeuren facturen, checken en input van cijfergegevens en het beheren van de kosten)
 • Je zorgt door een betrokken houding dat je op de hoogte bent van alle actuele of nieuwe werkzaamheden.
 • Je zorgt ervoor dat het facilitair beheer wordt uitgevoerd volgens vooropgestelde planning, timing en kwaliteit.
Lees meer Solliciteer

Facility/Hospitality Coördinator regio Antwerpen

Antwerpen
Facility Management / Medewerker Voltijds 1727

Als Facility Coördinator kom je terecht bij een van onze grote klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor de facilitaire diensten. Je staat in voor de planning en coördinatie en volgt de activiteiten op rond o.a. schoonmaak, groenbeheer, catering/vending, handyman services, receptie, kantoormateriaal en leveranciers.Zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen, ben jij een coach die zijn medewerkers opvolgt en ondersteunt. Je bent een echte People manager die zijn mensen vertrouwen geeft en samen met hen toewerkt naar een tevreden klant.Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Recruiter

Antwerpen
HR Voltijds 1725

Je maakt deel uit van ons recruitment team. Samen met je 2 collega’s vorm je de centrale spil voor de invulling van alle vacatures voor Facilicom België (zowel white collar als blue collar profielen). Je neemt een voortrekkersrol op naar onze interne klanten (= onze verschillende business units) wat betreft de invulling van vacatures. Nieuwsgierig?

Lees meer Solliciteer

Calculator schoonmaak

Antwerpen
Sales - Finance Voltijds 1724

Als calculator ben jij verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de uitgaande offertes binnen de schoonmaak. 

 • Je zorgt voor de offerte-uitvragen van binnenkomende aanbestedingen.
 • Je verzamelt alle info die nodig is om een juiste calculatie te maken aan de hand van bezoeken en opmetingen.
 • Je bent eindverantwoordelijke voor de uitgeschreven totale offerte.
 • Je werkt af en toe samen met het sales team voor tendertrajecten.
 • Je creëert duurzame relaties bij bestaande klanten.
 • Je ondersteunt je operationele collega’s bij de opstart van nieuwe klanten en het voorbereiden van de nieuwe organisatie en taakverdelingen, evenals de opvolging van bestaande klanten.
Lees meer Solliciteer

Sales Manager Cleaning

Antwerpen
Sales Voltijds 1720

Je komt terecht in een team van acht directe collega’s. Je gaat in deze functie op zoek naar opportuniteiten om de samenwerking met bestaande klanten door te ontwikkelen en daarnaast speur je ook naar nieuwe klanten. Om je plan van aanpak kracht bij te zetten, laat je jezelf ondersteunen door de afdeling marketing. Je maakt en onderhoudt het contact met “decision makers” wat betreft de cleaning bij allerlei soorten bedrijven (Facility Managers, CFO, CEO, …). Daarnaast onderhandel je natuurlijk ook contracten op een gestructureerde, professionele manier en waak je over de haalbaarheid en rentabiliteit. Je kan fungeren als aanspreekpunt voor alle materie die te maken heeft met cleaning. 

Lees meer Solliciteer

Administratief medewerker (Tijdelijke vervanging)

Aartselaar
Administratie 1716

Als vestigingsadministrator ben jij verantwoordelijk voor een perfecte administratieve opvolging van het reilen en zeilen binnen onze vestiging! Dit houdt o.m. in: opmaken van planningen (zowel voor onze klanten als voor onze glazenwassers), administratieve bijstand verlenen aan onze operationele dienst, aanvragen van diverse vergunningen, beheren van administratieve mailbox, voorbereiden van facturatie, voorbereiden van loonverwerking, opmaken van sociale documenten,… Daarnaast hou je ervan onze medewerkers en klanten vlot telefonisch te woord te staan. Een werkdag vol afwisseling houdt het werk voor jou interessant en zorgt ervoor dat je iedere dag met een glimlach naar het werk komt!Onze ideale vestigingsadministrator:

 • is een echte administratieve duizendpoot die van afwisseling houdt.
 • is gewend om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
 • denkt oplossingsgericht en heeft verantwoordelijkheidszin: draagt bij tot het verbeteren van processen en procedures.
 • is stressbestendig, communicatievaardig en heeft de nodige tact.
 • heeft SAP-kennis.
Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Postoverste regio Antwerpse haven

Berendrecht
Bewaking Voltijds 1701

Als postoverste ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bewakingsagenten bij onze klant regio Antwerpse haven. Je maakt de planningen, bent een coach voor je bewakingsagenten en zorgt er mee voor dat nieuwe regels toegepast worden. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden waarin je rechtstreeks rapporteert aan de Branch manager. 

Lees meer Solliciteer