Schoonmaak

  • Flexibel en efficiënt
  • Hospitality
  • Schoonmaak op maat
  • VCA certifiëring
  • Milieuvriendelijke producten
  • CO2-neutraal

Zoek je een schoonmaakbedrijf dat meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat je nodig heeft. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand. Onze werknemers zijn betrokken bij hun job en bij je organisatie. Wij matchen de juiste profielen met de juiste functie, want werknemers die gelukkig zijn met hun job kunnen je beter van dienst zijn. Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers je organisatie stralen. Letterlijk en figuurlijk.

Onze diensten

Waarom kiezen voor Gom als schoonmaakbedrijf?

Samen met jou kijken we wat je organisatie nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze schoonmakers verdiepen zich in je branche en specifieke wensen, ze werken resultaatgericht zodat ze jou altijd de beste service kunnen bieden. Al onze werknemers zijn experts in hun vakgebied, dat spreekt voor zich. Naast vaktechnische trainingen voorzien we er ook op vlak van hospitality, veiligheid en duurzaamheid voor al ons personeel en kiezen steeds voor de oplossing met de meeste maatschappelijke relevantie.

Gom Technopolis Mechelen
Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Op zoek naar een duurzame partner?

Bij Gom streven we ernaar om CO2-neutraal te werken. Zo maken we gebruik van CNG-wagens en milieuvriendelijke producten zoals ProBio en BioOrg. Daarnaast investeren we in innovaties zoals onze schoonmaakrobots en ons kleendesk-platform. Dankzij deze tools controleer je bijvoorbeeld gemakkelijk de planning, geef je opmerkingen door en pas je de to-do-list aan. Bij Gom gaat het vooral om het digitaliseren en automatiseren on site.

 

Eco Friendly Cleaning

Enkele van onze klanten

Benieuwd naar hoe wij kunnen helpen met de schoonmaak?
Neem dan gerust contact met ons op.

Schoon resultaat, schoon milieu

We proberen CO2-neutraal te werken. Samen met jou brengen we daarom altijd eerst onze ecologische voetafdruk in kaart. Daarna kijken we hoe we onze CO2-uitstoot kunnen reduceren. Zo gebruiken we duurzame schoonmaakproducten, gaan we zuinig om met water en optimaliseren we het woon-werkverkeer van onze schoonmakers. Wanneer onze CO2-uitstoot toch meer dan nul is, compenseren we dat met de aankoop van The Gold Standard Milieucertificaten van het Wereld Natuur Fonds. 

Facilicom Blog

Back to work na COVID-19
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.

Facility Management in de haven podcast
Havens & luchthavens Facilicom Group
Nieuws

Podcast #1: Facility management in de haven

Het is zover, de eerste podcast van Facilicom Group België is een feit! Danny Erewayert, verantwoordelijke communicatie en facilitaire diensten bij Evonik Antwerpen, mag hierbij de spits afbijten.

‘Trash Roulette’ gaat strijd aan met zwerfafval
Onderwijs Schoonmaak
Nieuws

‘Trash Roulette’ gaat strijd aan met zwerfafval

Stedelijk Lyceum Meir in Antwerpen gaat met de "Trash Roulette" de strijd aan met zwerfafval. Een breed experiment om het gedrag van leerlingen te beïnvloeden met een interactieve afvalbak.

Gom poetst groen
Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's Schoonmaak
Nieuws

Gom poetst groen

Schoonmaken, kuisen, poetsen, schrobben,… we doen het allemaal. We kunnen het dan maar beter goed doen. Gom gaat steeds op zoek naar betere manieren om schoon te maken. We besloten dan ook om al onze klassieke producten te vervangen door Probio.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Gom?

Werken bij Gom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter