Specialistische schoonmaak

  • Snel & flexibel: 24u/7d
  • Plan op maat
  • Eigen teams van experten
  • Innovatief: robots
  • Digitaal klantportaal
  • Bacteriologische aanpak

Onze gespecialiseerde teams reinigen vloeren, plafonds, trappenhuizen, tapijten, wagens en zelfs treinen. Of zoek je een schoonmaakbedrijf dat jou kan helpen met een periodieke dieptereiniging, opleveringsschoonmaak of de reiniging van een gebouw na brand- of waterschade? Op onze experts kan je bouwen.

Onze specialistische schoonmakers ontzorgen jou

We werken met ons eigen materiaal en onze eigen teams van experts. Hierdoor kunnen we als schoonmaakbedrijf altijd snel en flexibel op je wensen inspelen. Zeker bij brand- en waterschade is het belangrijk dat er binnen de 24 uur een team aan het werk is. Elk bedrijf en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Voordat wij bij jou aan de slag gaan, zitten we daarom altijd eerst met jou samen. We luisteren naar je wensen en maken voor jou een plan op maat. Specialistische schoonmaak vraagt specialistische kennis, daarom hebben we voor elk van onze disciplines een team van experts samengesteld. Deze specialisten hebben jarenlange praktijkervaring en werken met de nieuwste technieken en tools. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom investeren we voortdurend in innovaties zoals een digitaal klantportaal, speciale schoonmaakproducten, een bacteriologische aanpak en robots. 

Waarmee kunnen wij helpen?

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat

Opkuis na brand- en waterschade

Is er brand geweest of heb je waterschade? Dan wil je na de eerste schrik zo snel mogelijk weer overgaan tot de orde van de dag. Bij Gom hebben we een speciale unit die gespecialiseerd is in reiniging na brand- of waterschade. Zij werken daadkrachtig, efficiënt en met expertise en zorgen ervoor dat de schade tot een minimum beperkt blijft.

Ons noodnummer (24/7): 0900 100 87

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak is er niet altijd de tijd of mankracht om moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen. Plan daarom best periodiek een dieptereiniging in. Tijdens een dieptereiniging van je (groot)keuken of sanitair reinigen onze schoonmakers elk hoekje en gaatje. Indien gewenst, helpen ze bovendien bij het monteren of vervangen van sanitair.

Opleveringsschoonmaak

Verhuis je naar een nieuw gebouw of een nieuwe woning? Dankzij onze opleveringsschoonmaak trek je er zo in. Ons gespecialiseerde team kan bovendien helpen bij het schoonmaken van het oude gebouw of zelfs bij woningontruiming. Dankzij onze opleveringsschoonmaak verhuis je zonder zorgen.

Vloeronderhoud

Jij wil propere vloeren, maar je wil natuurlijk niet dat je werknemers of gasten overdag last ondervinden van de machines. Daarom maken we altijd samen een planning om de hinder tot een minimum te beperken. Je kunt bij ons terecht voor het onderhoud van houten, rubberen en (natuur)stenen vloeren en linoleum-, PVC-, tapijt- en gietvloeren.

Meer weten over onze specialistische schoonmaak?
Neem dan gerust contact met ons op.