Mobiele carwash voor bedrijven

  • Elk type voertuig
  • Meerdere voertuigen tegelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Jij bepaalt waar én wanneer

 

Wassen van je wagenpark, waar en wanneer je het wenst

Gom Fleet Services komt met de mobiele carwash je wagenpark wassen op de plaats én tijdstip dat jij wil. Onze unieke mobiele carwash werd hiervoor speciaal ontwikkeld. En het maakt niet uit voor welke types voertuigen. Auto's, vrachtwagens, bestelwagens, traktoren, bulldozers, ... Onze Mobile Cleaning Floor is zo sterk dat er met elk type voertuig kan opgereden worden. Indien nodig kunnen zelfs meerdere voertuigen tegelijk gewassen worden.

De mat is uitgerust met opblaasbare randen zodat het afvalwater niet in het oppervlaktewater terecht kan komen. Het afvalwater gaat via pompen naar de mobiele filterinstallatie waar we het slib opvangen en het afvalwater filteren. Pas dan laten we het afvalwater in de riolering lopen.

De Mobile Cleaning Floor is snel, eenvoudig in gebruik en ideaal voor distributie- en koeriersbedrijven, transportfirma's, openbaar vervoer, taxibedrijven, steden en gemeenten.

Onze klant aan het woord

Gom laat al 20 jaar de bekende gele busjes blinken. Een mooie, milieuvriendelijke samenwerking met DHL waar we trots op zijn.