Mobiele carwash voor het wagenpark van je bedrijf

Met Gom Fleet Services zorgt Facilicom voor een mobiele carwash. Onze medewerkers kunnen je wagenpark wassen op de locatie en het tijdstip dat jij bepaalt. Bovendien werkt onze autowasstraat voor elk type voertuig. Auto's, vrachtwagens, bestelwagens, tractoren en bulldozers kunnen allemaal bij Gom terecht.

Onze mobiele carwash is:

  • Geschikt voor elk type voertuig;
  • Geschikt voor meerdere voertuigen tegelijk;
  • Beschikbaar op eender welke locatie;
  • Milieuvriendelijk.

Vraag hier je gratis demo aan

Gom Fleet Services voor een carwash aan huis

Om je wagenpark zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te wassen, gebruiken we een Mobile Cleaning Floor. Je kan met je voertuig, hoe zwaar dan ook, op deze mat rijden. Er kunnen zelfs meerdere voertuigen tegelijk op gewassen worden. Bovendien duurt het niet lang om de mat te installeren of opnieuw op te bergen.

Milieuvriendelijke reiniging

De mat is uitgerust met opblaasbare randen zodat het afvalwater niet in het oppervlaktewater terechtkomt. Wij voeren het vuil water via pompen naar een mobiele filterinstallatie, waar we het slib opvangen en het afvalwater filteren. Pas dan laten we het afvalwater in de riolering lopen.

Bekijk in deze video hoe de Mobile Cleaning Floor werkt en hoe we je wagen van een goede wasbeurt voorzien:

Voor wie is onze mobiele carwash interessant?

De diensten van Gom Fleet zijn ideaal voor:

  • distributie- en koeriersbedrijven;
  • transportfirma's;
  • openbaar vervoer;
  • taxibedrijven;
  • steden en gemeenten.

Wat doet Gom Fleet Services nog?

De Mobile Cleaning Floor dient zich perfect om de carrosserie van je wagen te laten blinken. Maar Gom Fleet kan ook het interieur van je voertuig opfrissen. Meer nog, Gom doet ook aan het gebruiksklaar maken van je wagenpark. Ontdek alle diensten van Gom Fleet Services nu.

Onze vaste klant aan het woord

Gom laat al 20 jaar de bekende gele DHL-busjes blinken. Het is een mooie en milieuvriendelijke samenwerking waar we trots op zijn. In onderstaande video geeft Steven Van Den Bosch, fleet and purchase manager van DHL, een woordje uitleg over de samenwerking met Gom Fleet.

Laat jij ook een mobiele carwash komen?

Ons team van mobiele schoonmakers staat steeds klaar om je wagenpark te reinigen. Onze specialiteit? Wassen zonder krassen. Neem gerust contact op of vraag een gratis demo aan. Indien je al bekend bent met Gom Fleet, kan je hier een offerte aanvragen.