Virtuele receptie

De meerwaarde van virtuele receptie

We vinden het belangrijk dat de ultieme gastbeleving altijd kan worden gegarandeerd. Met een virtuele receptie bieden we een plaats- en tijdonafhankelijke onthaalbeleving. De ideale oplossing die een klassieke receptie vervangt of aanvult tijdens bijvoorbeeld piekmomenten en vakanties. 

 

Continuïteit, flexibiliteit en innovatie zijn de keywords bij het ontvangen van bezoekers.

 

Een innoverende oplossing

Met een virtuele receptie voorzien we jouw onthaal van een kiosk met een live feed van een gastheer of -vrouw die vanuit een centrale locatie jouw gasten onmiddellijk verder helpt. Dit zorgt voor een efficiënte en innovatieve ontvangst. 

Veiligheid voorop

Met een virtuele receptie waarborgen we de veiligheid van jouw gasten en medewerkers. Onze centrale host houdt toezicht op de inkomhal via camerabeelden en kan indien nodig snel reageren op situaties die aandacht vereisen. Elke host is getraind op security awareness waardoor ze extra alert zijn bij potentiële veiligheidsrisico’s. 

Elk bedrijf is uniek, daarom configureren we ons virtuele systeem op maat, zodat het naadloos aansluit bij je specifieke wensen en behoeften. We bespreken alles, van look & feel tot de extra opties, om ervoor te zorgen dat het concept perfect bij jouw organisatie past. 

Met een virtuele receptie haal je dus een innovatieve en efficiënte oplossing in huis die zorgt voor een indrukwekkende eerste indruk bij jouw gasten. Het biedt continuïteit, flexibiliteit en een persoonlijke service, terwijl kosten worden gereduceerd. Ons doel is om jouw gasten de beste beleving te bieden, en een virtuele receptie helpt deze belofte waar te maken.

Wil je meer weten over onze virtuele receptie?