Wagenpark onderhoud

  • Onderhoud & herstellingen
  • Totaal servicepakket
  • Alle rollend materieel
  • Elk type voertuig
  • 24/7 service & snelle responstijd
  • Gom Quality Tool

Integrale oplossingen voor mobiele efficiëntie

Als fleetowner en logistieke manager ben je voortdurend op zoek naar manieren om de totale kost van je wagenpark te verminderen, onderhoud en herstellingen tot een minimum te beperken, en rust- en rijtijden te optimaliseren. Je wil een maximale inzetbaarheid van je wagenpark tegen een zo laag mogelijke kost.

Hiermee reiken we met ons totaal servicepakket een pasklare oplossing aan voor elk mogelijk probleem van onderhoud tot herstellingen. Onze doelstelling is helder: kostenbeheersing en transparantie. Gom Fleet Services is gespecialiseerd in het geïntegreerd professioneel onderhoud van rollend materieel en elk type voertuig, zoals de bussen van De Lijn.

Benieuwd naar onze service voor jouw wagenpark?

Ons servicepakket

Pre Delivery Services

Pre Delivery Services

Vlekkeloos en gebruiksklaar nieuwe of tweedehandswagens afleveren, daar zorgen wij voor. Wij maken ze technisch klaar en zorgen voor installatie van op- en inbouwsystemen zoals mobiele telefonie en navigatiesystemen. Bovendien kan je bij ons terecht voor belettering en reiniging voor aflevering. Zo is de auto helemaal showroomklaar in je bedrijf of op beurzen en andere events.

Reinigen wagenpark aan huis

Reinigen wagenpark aan huis

Wij hebben mobiele units om je wagenpark en/of utilitaire voertuigen 24/7 op kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke manier te reinigen op het moment en op de plaats die jij bepaalt. Dit is ook mogelijk op plaatsen zonder wasvloer of watervoorziening: onze mobiele units kunnen tot 6.000 liter water opslaan en vervoeren.

 

Car Wellness Center

Car Wellness Center

Moeten er een paar auto's grondig onder handen worden genomen? Met behulp van de nieuwste technologieën wordt elk type voertuig met de grootste zorg behandeld in ons center. Je mag een totale make-over verwachten waarbij we zowel de buiten- als binnenkant zo goed als nieuw maken. Denk aan een standaard of dieptereiniging van het interieur, detailing, laten polieren of polijsten, simoniseren van de lak en ontgeuring. Bovendien leveren wij één factuur af per maand en een abonnement op maat voor organisaties.

 

Reconditioning en remarketing

Reconditioning & Remarketing

Een gebruikte of tweedehandswagen lijkt soms versleten of verouderd: nicotine-aanslag, vlekken, onaangename geurtjes, krassen in de lak, steenslag, beschadigde bumper,… Dankzij Gom Fleet Services zien de wagens er terug als nieuw uit met een volledige dieptereiniging van het interieur, polijsten van de lak en eventuele kleine reparaties. Wij controleren op het einde van het contract de voertuigen op schade en netheid aan de hand van de Renta-norm of andere normering volgens afspraak.

 

Mobile Cleaning Floor

Mobile Cleaning Floor & wasbeer

Met ons Mobile Cleaning Floor systeem vangen we tijdens het onderhoud het afvalwater op en filteren we het. Het systeem bevat een opblaasbare mat en een olie- en benzineafscheider ingebouwd in een bestelwagen. Onze wasbeer is een verticale borstelinstallatie op een rijdende wagen die tot 8 trailers per uur kan reinigen. Met deze systemen blijft jouw ondergrond en afvalwater proper en beantwoorden we aan de strenge milieuwetgeving. Meer weten over onze Mobile Cleaning Floor?
 

Benieuwd naar hoe wij je wagenpark zouden onderhouden?

Onze klanten

Onze klant aan het woord

Ex-rallyrijder en meervoudig Belgische kampioen rally Freddy Loix staat aan het hoofd van Aston Martin in Brussel en is vaste klant van Gom Fleet Services. Geen enkele Aston Martin verlaat de showroom zonder dat de schoonmakers van Gom Fleet Services hem onder handen genomen hebben en blinkt als een spiegel. Helemaal klaar om af te leveren bij de klant. Freddy vertelt in deze video waarom dit zo belangrijk is en waarom hij hiervoor graag samenwerkt met Gom Fleet Services.