Onderhoud van je wagenpark door Gom

Gom Fleet Services staat voor:

  • Onderhoud & herstellingen
  • Totaal servicepakket
  • Alle rollend materieel
  • Elk type voertuig
  • 24/7 service & snelle responstijd
  • Gom Quality Tool

Oplossingen voor wagenparkbeheer

Als fleetmanager zoek je naar manieren om kosten te verminderen, onderhoud te minimaliseren en rust- en rijtijden te optimaliseren. Daar staan we bij Gom volledig achter. Door een zorgvuldig wagenparkbeheer kan je namelijk je wagenpark maximaal inzetten tegen een minimale kost. Maar ook garages, showrooms en dergelijk hebben nood aan wagenparkbeheer. 

Om het onderhoud van je wagenpark te ondersteunen, bieden we een totaal servicepakket aan. Het reinigen van je wagens, maar ook het preventief onderhoud is inbegrepen. Indien je een mobiele carwash wilt inschakelen, kan dit ook via ons.

Gom Fleet Services biedt je een pasklare oplossing voor eventuele problemen. Je kan bij ons je compleet wagenpark laten onderhouden, gaande van bedrijfswagens tot bestelwagens, of om reparaties uit te voeren. We zorgen voor elk type bedrijfsvoertuig, zo ook voor het onderhoud van de bussen van De Lijn.

Gom Fleet Services in actie

Ons servicepakket voor het onderhoud van je wagenpark

Pre Delivery Services

Pre-delivery service

Gom levert je nieuwe of tweehandswagens vlekkeloos en gebruiksklaar af. We maken de wagens technisch klaar en zorgen voor de installatie van op- en inbouwsystemen zoals mobiele telefonie en navigatiesystemen. Bovendien kan je bij ons terecht voor de belettering en reiniging voor aflevering. Met de pre-delivery service is de auto klaar om getoond te worden of om meteen gebruikt te worden.

Reinigen wagenpark aan huis

Reiniging aan huis

Wij hebben mobiele units om je wagenpark en utilitaire voertuigen op kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke manier te reinigen, en dat op het moment en de plaats die jij bepaalt. Onze mobiele carwash kan tot plaatsen komen waar geen watervoorzieningen zijn en onze mobiele units kunnen zelfs tot 6.000 liter water opslaan en vervoeren.

 

Reconditioning en remarketing

Reconditioning en remarketing

Een gebruikte of tweedehandswagen lijkt soms versleten of verouderd: nicotineaanslag, vlekken, onaangename geurtjes, krassen in de lak, steenslag en beschadigde bumpers kunnen allemaal voorkomen. Dankzij onze reconditioning en remarketing service zien de wagens er na een volledige dieptereiniging van het interieur, polijsten van de lak en eventuele kleine reparaties terug als nieuw uit. We controleren op het einde van het contract de voertuigen op schade en netheid aan de hand van de Renta-norm of een andere afgesproken normering.

 

Mobile Cleaning Floor

Mobile Cleaning Floor en wasbeer

Met ons Mobile Cleaning Floor-systeem vangen en filteren we eventueel afvalwater op tijdens de reiniging van je wagenpark. Het systeem bevat een opblaasbare mat en een olie- en benzineafscheider ingebouwd in een bestelwagen. Onze wasbeer is een verticale borstelinstallatie op een rijdende wagen die tot 8 trailers per uur kan reinigen. Met deze systemen blijft je ondergrond en afvalwater proper en beantwoorden we aan de strenge milieuwetgeving. Meer weten over onze Mobile Cleaning Floor?
 

 

Benieuwd naar onze service?

Als je interesse hebt in Gom Fleet Services, kan je een demo boeken. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Onze klanten

Onze klant aan het woord

Ex-rallyrijder en meervoudig Belgische kampioen rally Freddy Loix staat aan het hoofd van Aston Martin in Brussel en is vaste klant van Gom Fleet Services. Geen enkele Aston Martin verlaat de showroom zonder dat de schoonmakers van Gom Fleet Services hem onder handen genomen hebben en blinkt als een spiegel. Helemaal klaar om af te leveren bij de klant. Freddy vertelt in deze video waarom dit zo belangrijk is en waarom hij hiervoor graag samenwerkt met Gom Fleet Services.