Glas en- gevelreiniging

Stralende gevels en blinkende ramen

Een goede eerste indruk is belangrijk. En daar spelen glasheldere ramen en propere gevels een belangrijke rol in: vuile ramen en gevels leiden namelijk erg af. Gelukkig kan je dat makkelijk voorkomen met onze professionals. 

Wat houdt een professionele gevelreiniging in?

Gevels krijgen op dagelijkse basis veel te verduren: mos, algen en kalk stapelen snel op en zorgen voor aanslag. Dat is jammer, want een blinkende gevel zorgt voor een goede eerste indruk. En zo haal je ook weer het oorspronkelijke karakter van je gebouw naar boven. Maar een gevelreiniging is ook functioneel interessant. Het helpt namelijk om vochtproblemen tegen te houden. Bovendien vermijd je dat micro-organismen je bouwweefsel beschadigen. Met een periodieke gevelreiniging houd je dus je gebouw in goede staat.

De voordelen van een gevelreiniging zijn:

  • Een stralende gevel
  • Een vochtwerende functie
  • Een langere levensduur

Een professionele glazenwasser voor blinkende ramen

Je kan Gom inschakelen voor reguliere glasbewassing, maar ook voor moeilijk bereikbaar glaswerk zoals dakramen, veranda's en ramen op hoogte . Onze glazenwassers wassen niet enkel je ramen maar staan ook in voor het technisch onderhoud. Bovendien verzorgen we ook het schrijnwerk rond je ramen: je kozijnen en rolluiken poetsen we tot in de puntjes.

Tijd voor een wasbeurt?

Wil je graag glasheldere ramen of een stralende gevel? Laat dan snel een van onze professionals langskomen!