Industriële reiniging door Gom

Wat is industriële reiniging?

Industriële reiniging is een koepelterm voor alle reinigingsactiviteiten die plaatsvinden in een industriële setting. Wat valt hier precies onder? Dat kan gaan van ontstoffingen op hoogte tot het schoonmaken van elektrische kasten. Door een regelmatige schoonmaak blijven je installaties en machines steeds proper en behoud je een goede hygiëne in je bedrijf.

De diensten die wij aanbieden zijn:

  • Droogijsstralen
  • Ontstoffing op hoogte
  • Cleanroom reiniging

De expertise van Gom voor de hygiëne van je bedrijf

Een industriële reiniging vereist de nodige expertise. De Gom-medewerkers die instaan voor de industriële reiniging zijn specialisten in hun vak. Ze volgen de nodige opleidingen om te verzekeren dat de reinigingen grondig en veilig verlopen. 

Elke industrie heeft zijn eigen werkuren, zo ook die van jou. Daarom zijn de medewerkers van Gom flexibel inzetbaar. Om je productieproces niet te storen, passen we onze werkuren aan aan je tijdlijn. Zo kan je elke dag ongestoord werken in een stralend schone omgeving. 

Veiligheid staat bij industriële reiniging voorop. Daarom hebben we bij Gom experten die voor de reiniging een risicoanalyse opstellen. Met deze analyses minimaliseren we het risico op arbeidsongevallen.

Leer meer over schoonmaak in de industrie

Gom gebruikt verschillende technieken om op een geschikte manier te reinigen. Onze aanpak is afhankelijk van je wensen. Wij doen aan droogijsstralen, ontstoffingen op hoogte en cleanroom reinigen.

Droogijsstralen

Droogijsstralen is van toepassing voor het reinigen van uw apparatuur zonder water. We gebruiken dit voor elektrische kasten en transportmiddelen zoals auto’s, schepen en treinen.

Ontstoffingen op hoogte

Ontstoffen doen we in verschillende ruimtes, gaande van sporthallen tot fabrieksruimtes. De experts van Gom zijn getraind om op veilige manier op hoogte te werken en zo al je ruimtes brandschoon te houden. Alle Gom-medewerkers die ontstoffen op hoogte beschikken over de vereiste attesten.

Cleanroom reiniging

Uw cleanroom voor delicate producten en processen moet steeds piekfijn in orde zijn. Daarom bieden we professionele cleanroom reiniging aan om onzichtbare vijanden geen kans te geven. Hiervoor volgen we een strikte procedure en gebruiken we uitsluitend de meest gepaste materialen.

Heb je nood aan industriële schoonmaak?

Neem gerust contact op met onze specialisten voor een industriële reiniging. We bekijken samen waar je precies nood aan hebt en onze medewerkers zorgen graag voor een brandschone omgeving