Werken bij Facilicom Solutions

Facility Coördinator Dendermonde

Dendermonde
Facility Management / Medewerker 2170

Je bent als facility coördinator o.a. verantwoordelijk voor het beheer van gebouwen bij onze klant in Dendermonde. Je staat in voor het plannen en coördineren van de werkzaamheden bij klant, dit gaat van het gebouwbeheer tot de medewerkers die op de site(s) aanwezig zijn. Je volgt de activiteiten op rond schoonmaak, vending/catering en events.Hiervoor ben je iemand die planmatig, accuraat en goede communicatie skills heeft. Je bent iemand die met alle stakeholders kan onderhandelen.Hieronder uitgebreid wat we van jou verwachten:Functieomschrijving:

Lees meer Solliciteer

Facility Manager

Brussel
Facility Management / Medewerker

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. 

Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator Brussel parttime

Brussel
Facility Management / Medewerker 2145

Als Facility Coördinator kom je terecht bij een van onze grote klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor de facilitaire diensten. Je staat in voor de planning en coördinatie en volgt de activiteiten op rond o.a. schoonmaak, groenbeheer, catering/vending, handyman services, receptie, kantoormateriaal en leveranciers. Je doet dit op partime basis.Zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen, ben jij een coach die zijn medewerkers opvolgt en ondersteunt. Je bent een echte People manager die zijn mensen vertrouwen geeft en samen met hen toewerkt naar een tevreden klant.Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Project Manager parttime Zaventem

Zaventem
Facility Management / Medewerker 2070

Als Facility Project verantwoordelijke kom je terecht bij één van onze klanten in Zaventem.Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse technische vragen van de externe/interne klanten en de nodige opvolging in nauw overleg met Property Manager. 

Lees meer Solliciteer

Facility Manager Retail

Brussel
Facility Management / Medewerker 2071

De Facility Manager organiseert de diensten van de klant op diverse sites in Vlaanderen en de rand van Brussel (verkooppunten), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.

De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Technical Facility Manager Seneffe

Seneffe
Facility Management / Medewerker 2062

Je bent een coachend manager die zijn medewerkers opvolgt en ondersteunt. Door jouw persoonlijkheid die zich typeert door (facilitair) technische knowhow en doorzettingsvermogen kan je je team doen groeien in kennis en motiveren.Je hebt met andere woorden ervaring met:

Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator PT Brussel

Brussel
Facility Management / Medewerker 2057

Je bent als Facility Coördinator verantwoordelijk voor het beheer van de facilitaire taken bij de klant.Je ondersteunt IT bij onboarding van nieuwe medewerkers, je  staat in voor het plannen en coördineren van de werkzaamheden en je volgt de activiteiten op rond onthaal, schoonmaak, vending/catering, events. Hiervoor ben je iemand die planmatig, accuraat is en goede communicatie skills heeft. Je bent iemand die met alle stakeholders kan onderhandelen.

Hieronder uitgebreid wat we van jou verwachten:

Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator

Brussel
Facility Management / Medewerker 1850

Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten in de regio Brussel. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie en volgt de activiteiten op rond o.a. schoonmaak, groenbeheer, catering/vending, kantoormateriaal en receptie. 

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Beheer van onroerend goed (gebouw, huurcontract, onderhoud van gebouw en omgeving,...)
  • Opvolging van energie-, telefonie- en internetcontracten.
  • Beheer van al het drukwerk.
  • Beheer van de economat.
  • Opvolging van vergaderzalen en catering.
  • Het organiseren van en adviseren over evenementen.
  • Opvolging van mobiliteit (elektrische fiets, elektrische auto, mobiliteitsplan voor vier jaar).
  • Alle contacten met bpost.
  • Opvolging en opleiding van nieuwe collega's.
  • Follow-up en beheer van kantoormeubilair.
Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Facility Medewerker

België
Facility Management / Medewerker - Spontaan Voltijds S300

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Ben je klantgericht en help je mensen met de glimlach verder? Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze facility teams over heel België te versterken. 

Als Facility Medewerker kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, hard services, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. 

Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer