Werken bij Gom

Ploegleider schoonmaak Antwerpen - Mechelen

Antwerpen
(Leidinggevende) schoonmaker Voltijds
  • Je organiseert de schoonmaakwerken en bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering met oog voor de kwaliteitseisen van de klant.
  • Je voert controles uit op geplande werken op verschillende locaties.
  • Je biedt logistieke ondersteuning (zorgen voor het nodige materiaal en sanitaire voorraden,...).
  • Je onderhoudt een goed contact met onze klant(en), je verantwoordelijke en de schoonmakers.
  • Je rapporteert op regelmatige basis aan je verantwoordelijke.
  • Je bent bereid om, wanneer nodig, in te springen en zo de schoonmaak te waarborgen voor onze klant.
  • Je wordt ingezet bij verschillende klanten in de omgeving Antwerpen/Mechelen.
Lees meer Solliciteer

Supervisor Schoonmaak Gent

Gent
(Leidinggevende) schoonmaker Voltijds

Als supervisor schoonmaak geef je leiding aan verschillende schoonmaakploegen in de regio Gent. In totaal ben je verantwoordelijk voor ongeveer 80 medewerkers. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk, communiceert helder en duidelijk met je team en met de klant en organiseert en coördineert de schoonmaakactiviteiten. Daarnaast verzorg je de planning, volg je de administratie en afwezigheden op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel. Je hebt oog voor de noden en wensen van de klant en anticipeert hierop, maar je houdt daarbij altijd rekening met de relevante afspraken en processen. Bij jou voelt de klant zich koning.

Lees meer Solliciteer

Supervisor Schoonmaak Antwerpen

Hoboken
(Leidinggevende) schoonmaker - Management of Stafmedewerker Voltijds 2164

Als  schoonmaakinspecteur ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen in de regio Antwerpen. Je hebt de leiding over een team van +/- 80 medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Je houdt toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk en zorgt steeds voor een optimale communicatie, zowel naar je team toe als naar de klant. Je volgt de administratie en afwezigheden op. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel.

Hierbij mag je nooit vergeten dat de klant steeds koning is, zonder afspraken en processen uit het oog te verliezen. Door je uitstraling en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van je klant.

Lees meer Solliciteer

Adminsitratief Bediende

Hoboken
Administratie - (Leidinggevende) schoonmaker Voltijds 2197

Deze vacature als administratief bediende (of vestigingsadministrator zoals we dit bij Facilicom noemen) zal worden tewerkgesteld op ons kantoor te Hoboken. Het kantoor is het kloppend hart van alle operaties rond onze schoonmaakactiviteiten in en rond Antwerpen. Dagelijks zijn hier meer dan 1.000 schoonmaakmedewerkers aan de slag op honderden locaties.

Als vestigingsadminstrator  ben jij verantwoordelijk voor een perfecte administratieve opvolging van het reilen en zeilen binnen het kantoor Hoboken. Dit doe je in een team van 4 ervaren collega’s.

Je mag daarbij denken aan;

  • voorbereiden van de personeelsadministratie,
  • opmaken van sociale documenten,
  • voorbereiding van de facturatie, etc.

Daarnaast hou je ervan onze medewerkers en klanten, vlot telefonisch te woord te staan. Een werkdag vol afwisseling houdt het werk voor jou interessant en zorgt ervoor dat je iedere dag met een glimlach naar het werk komt!

De ideale collega om ons team te versterken:

Lees meer Solliciteer

Supervisor Schoonmaak Oudenaarde

Oudenaarde
(Leidinggevende) schoonmaker Voltijds 2154

Als supervisor schoonmaak geef je leiding aan verschillende schoonmaakploegen in de regio Oudenaarde. In totaal ben je verantwoordelijk voor ongeveer 80 medewerkers. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk, communiceert helder en duidelijk met je team en met de klant en organiseert en coördineert de schoonmaakactiviteiten. Daarnaast verzorg je de planning, volg je de administratie en afwezigheden op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel. Je hebt oog voor de noden en wensen van de klant en anticipeert hierop, maar je houdt daarbij altijd rekening met de relevante afspraken en processen. Bij jou voelt de klant zich koning. 

Lees meer Solliciteer