Facilicom Group

Fijne feestdagen!

Facilicom Group Belgium wenst je fijne feestdagen!

Facilicom Group

Kom jij stage lopen bij Facilicom?

Blokken, examens, papers schrijven, lessen bijwonen,… Als student moet je van veel markten thuis zijn. Vaak komt hier ook nog eens het zoeken van een relevante en leuke stage bij kijken. Geen nood, Facilicom maakt het jou gemakkelijk. Bij ons kan je stage lopen op verschillende afdelingen en hoef je niet verder te zoeken.

Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Retail Zorg KMO's Facility & Reception

Experience Game

Met de Experience Game onderzoekt Facilicom samen met haar klanten hoe gasten hun bezoek beleven. We spelen samen met uw medewerkers een spel om de uitdagingen en kansen op gebied van gastbeleving te ontdekken.

Facilicom Group

Save the Piano 2019

Facilicom steunt voor het 3de jaar op rij "Save the Piano" van het Antwerpse Muziekconservatorium. Dit jaar met een gastoptreden van Marie Daulne van Zap Mama met band en Jazzafdeling van het Conservatorium. Doe mee met onze wedstrijd en win een gratis duoticket!

Onderwijs Security

Trigion maakt brug tussen werkveld en onderwijs

Trigion stapt mee in het pilootproject "Bewaking op de werkvloer" en matcht zo onderwijs met de arbeidsmarkt. 

Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.