Studentenjobs bij Facilicom

Wij zijn Facilicom Belgium

Facilicom zet met plezier studenten in tijdens de vakanties, weekends en avonden. Via Facilicom kan je in gans België als jobstudent aan de slag, van West-Vlaanderen tot Limburg, van Antwerpen tot Luxemburg. We kijken eerst naar je resterende uren, en dan zoeken wij bij onze klanten een passende functie. Ben jij op zoek naar een toffe bijverdienste? Schrijf je in en kom werken bij Facilicom Belgium! Je kan aan de slag als schoonmakerreceptionist of bewakingsagent (indien je je diploma Integrale Veiligheid hebt).

Schrijf je hier in

Rijk worden in 475 uur

Op een studentenjob betalen jij en je werkgever minder sociale bijdragen. Dat maakt van werken als jobstudent een interessante manier om geld te verdienen.

Maar het aantal uren dat je tegen verminderde sociale bijdragen mag werken, is beperkt. Je krijgt van de overheid per kalenderjaar een pakket van 475 uur: je 'contingent'. Werk je meer, dan worden de sociale bijdragen weer hoger.

Student at Work

Student at Work

Student@work is een onlinetoepassing waarmee je kunt checken hoeveel uren je nog kunt werken tegen verminderde sociale bijdragen.

Meld je aan bij Student at Work