Vraag je stageplaats aan!

Stageplaats aanvragen

Stage doen bij Facilicom Group

Wij zoeken stagiaires!

Wij zoeken studenten om stage te lopen in verschillende afdelingen binnen Facilicom Group. Hieronder kan je alle informatie terugvinden over de verschillende afdelingen:

HR   Facility   Finance   Administratie   Marketing

Stage doen bij Facilicom

Human Resources

Als stagiair Human Resources kom je terecht in een team van een 20-tal professionals op de HR-afdeling op het hoofdkantoor van Facilicom in Antwerpen. Je zal tijdens jouw stage kennismaken met alle afdelingen binnen HR maar ook aan het werk worden gezet. Daarbij willen we je vooral uitdagen met opdrachten binnen onze HR-administratie en payroll. 

Ben je bezig met een bachelor personeels-, sociaal of maatschappelijk werk, of volg je een andere bachelor- of masteropleiding? Ben je gemotiveerd en op zoek naar de ideale opstart van je carrière? Wil je je bewijzen in een uitdagende HR-afdeling? Laat dan van je horen en vraag je stageplaats aan!

Stage doen bij Facilicom

Facility

Als Facility-stagiair krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het organiseren van de professionele schoonmaak bij bedrijven. Je zal intensief samenwerken met area managers, supervisors en kantoordirecteuren voor het organiseren van schoonmaakactiviteiten bij talloze kleine én grote klanten. Zowel voor de rekrutering als het inplannen van (niet-)bestaande klanten zal je ingezet worden. Daarnaast is ook kwaliteitscontrole en bijsturing bij de klant ter plaatse een belangrijk topic. Over een rijbewijs B beschikken, is dus een must! Wat je stage extra leerrijk maakt, is het in contact komen met een zeer verscheidene groep van mensen. Van schoonmaker tot directie, allemaal zullen ze bij je terechtkomen.

Ben je bezig met een bachelor Facility Management? Ben je proactief, gemotiveerd en op zoek naar de ideale opstart van je carrière? Laat dan van je horen en vraag je stageplaats aan!

Stage doen bij Facilicom

Finance

Als stagiaire Finance kom je terecht op de finance-/facturatieafdeling op het hoofdkantoor van Facilicom in Antwerpen. In dit dynamisch en groeiend bedrijf bied je ondersteuning in verschillende taken. Het uitvoeren van administratief werk, inputwerk en aanmaken van functieplaatsen in het systeem en het analyseren en coördineren van opmerkingen en vragen van klanten. Daarnaast bied je ondersteuning bij het afwerken van projecten van collega’s en bij de correcte registratie van binnenkomende contracten.

Lijken deze taken echt iets voor jou, werk je nauwgezet, ben je gemotiveerd en op zoek naar een ideaal begin voor je carrière? Ben je bezig met een bachelor- of masteropleiding binnen de financiële of boekhoudsector? Laat dan van je horen en vraag je stageplaats aan!

Stage doen bij Facilicom

Administratie

Als stagiair binnen de administratieve afdeling van Facilicom, ben je verantwoordelijk voor een perfecte opvolging van het reilen en zeilen binnen één van onze vestigingen. Je gaat onder meer personeelsadministratie opstarten, sociale documenten opmaken en facturatie voorbereiden. Je kan tijdens je werk rekenen op de ondersteuning van vakspecialisten en collega’s. We zoeken een administratieve duizendpoot met een zeer goede kennis van het MS Office-pakket. Als je van afwisseling houdt en nauwkeurig werkt, is deze job zeker iets voor jou! 

Zit je in je bacheloropleiding Office Management en ben je op zoek naar een ideale opstart van je carrière? Laat dan van je horen en vraag je stageplaats aan!

Stage doen bij Facilicom

Marketing

Het marketing-team van Facilicom is op zoek naar een gemotiveerde, ruimdenkende initiatiefnemer! Als stagiair binnen dit jonge team, krijg je enkele mooie projectjes in je schoot geworpen. Je zal van A tot Z de mogelijkheden voor een nieuwe online tool mogen uitzoeken en we hebben je nodig voor een stevige portie guerrilla marketing! 

Je kan rekenen op de expertise van je teamleden, maar het is belangrijk dat je ook goed zelfstandig kan werken en communiceren met externe partijen. 

Ben je bezig met een master- of bacheloropleiding Marketing of Communicatie? Wil je beginnen aan een uitdagende en leerrijke stage die de opstart van je marketingcarrière kan betekenen? Dan ben jij degene die we zoeken! Laat van je horen en vraag je stageplaats aan!

Vraag je stageplaats vandaag nog aan!

Waarom stage doen bij Facilicom?