Security

  • Gecertificeerde agenten
  • Sinds 1999
  • Voorstellen op maat
  • Jong, dynamisch & flexibel
  • +500 agenten ter beschikking
  • 24/7 snelle respons & actie

Trigion creëert veiligheid

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner. Wij brengen jouw beveiligingsnoden in kaart en beantwoorden die op een flexibele en vernieuwende manier. Wij verbinden onze agenten en systemen aan je beveiligingsbeleid tot een nieuw concept waar onze samenwerking meer is dan de optelsom.  (Lic. 16.1042.10 Trigion voldoet aan art. 9. KB 12 november 2017 inzake verzekeringen.)

Onze diensten

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, bewakingsagent, veiligheidsagent, beveiliger

Ter plaatse

Een pand, domein of site huisvest kostbare zaken voor een onderneming. Natuurlijk wil je deze goed laten beveiligen. Trigion voorziet gecertificeerde agenten, die de algemene bewaking van je gebouw of domein verzekeren.

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, bewakingsdienst, beveiliging inhuren, beveiliging bedrijven, professionele bewakingsagenten, clusterbewaking, veiligheidsagent, beveiliger, Stad Gent, parkeerwacht

Onderweg

Moet jouw organisatie veilig geopend en gesloten worden? Heb je nood aan periodieke controles of ondersteuning bij het parkeerbeleid van je stad of gemeente? Met onze mobiele ploegen kan je rekenen op flexibiliteit en snelheid. Bovendien treden wij ook razendsnel op bij een alarmmelding.
 

Thermische technologie

Technology & Solutions

Wij combineren bewakingsdiensten met technologie en artificial intelligence. Zo handhaven we nieuwe toegangs- en bezettingsmaatregelen. Met thermische technologie kan je voorkomen dat een potentieel besmette persoon het gebouw betreedt.  Daarenboven implementeren wij afhankelijk van het type site en noden allerhande bewakingssystemen. Zo voorzien wij onze agenten met ogen op hun rug en in de lucht. Wij blijven alert, zowel ter plaatse als op afstand.

Waarom kiezen voor Trigion?

Samen kijken we wat je organisatie nodig heeft. We doen dit actief: onze bewakers verdiepen zich in je branche en specifieke wensen. Zij werken solution driven zodat ze altijd de beste service kunnen bieden.

Agenten kunnen het verschil maken in een cruciale situatie. Net daarom besteden wij extra aandacht aan de screening en opleiding van onze bewakingsagenten. Bovendien zoeken wij steeds naar de juiste match voor onze klanten. Om een snelle en efficiënte communicatie en planning te garanderen, opteren wij voor een flexibele operationele structuur. Zo werken wij niet met een centrale planningsdienst, maar met één aanspreekpunt (SPOC) per klant.

Wanneer de Wet van Murphy optreedt, kan je nog steeds rekenen op onze Flying Agents. Dit zijn hoogopgeleide bewakingsagenten die beschikken over een eigen wagen en tools. Zij treden op bij onverwachte storingen, op vraag van de klant of om controles uit te voeren.

Enkele van onze klanten

Meer weten over de security diensten van Trigion?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte

TRIGION BLOG

Back to work na COVID-19
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.

Trigion vangt personeelstekort bij Federale Politie op bij terreurdreiging
Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security
Nieuws

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Thumbnail
Security
Nieuws

10 stappen naar een veilige werf

Elke dag gebeuren er 7 werfdiefstallen in België. Je kan dan maar beter voorkomen dan genezen. Met deze 10 stappen helpt Trigion je naar een veilige werf. 

Aftermovie Belfius EuroHockey 2019
Facilicom Group
Nieuws

Dit was de Belfius EuroHockey 2019

Van 16 tot 25 augustus ging op de Wilrijkse Pleinen het Belfius EuroHockey 2019 toernooi door. Facilicom Group Belgium kon als partner van dit mooie event, 10 dagen lang mee genieten van de unieke, sportieve sfeer. Kijk en geniet mee van onze aftermovie!

Werken bij Facilicom

ONZE MENSEN

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


WERKEN BIJ TRIGION?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter