Virtual Reception

  • Continuïteit en flexibiliteit gegarandeerd
  • Innoverend
  • Eigen performante service & kostenreductie
  • Safety First
  • Ter vervanging van klassieke receptie
  • Als aanvulling bij piekmomenten of vakanties

De ideale binnenkomer

Bij dit concept neemt één van onze innoverende oplossingen de taak over van een receptionist(e) ter plaatse. Wij voorzien aan jouw onthaal een kiosk met live feed gastheer of –vrouw die vanuit een centrale locatie jouw gasten onmiddellijk helpt.

Efficiënt & innoverend

Wanneer een bezoeker de onthaalruimte van jouw bedrijf binnenwandelt, krijgt hij of zij een welkomstboodschap op een scherm. Meteen daarna wordt er een live feed opgezet met een receptionist die de bezoeker verder helpt. Vanuit de centrale locatie kan de receptionist de gastheer of –vrouw op de hoogte brengen, de badgeprinter in je onthaalruimte bedienen en zelfs de lift oproepen. Via camerabeelden heeft de receptionist een volledig zicht op de onthaalruimte.

Om perfect te voldoen aan de wensen en behoeften, configureren wij ons systeem op maat. Van look & feel tot extra opties, alles wordt met jou besproken!
 

Lees onze blog over onze Virtual Reception

Zit innovatie ingebakken in het DNA van jouw bedrijf en mag dat ook gezien worden?

Facilicom Blog

Thumbnail
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Zorg KMO's Facility Management
Nieuws

Virtuele receptie, da's live en persoonlijk

Ben je nu een KMO in een bedrijvenpark of een grote speler in de haven, onze virtuele receptioniste is inzetbaar op elke site. En laat die veelzijdigheid nu net het grootste voordeel zijn. Ontdek ons Virtuele receptie concept in deze blogpost.

Facilicom is partner van het B2B Building Support Center
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Onderwijs Zorg KMO's Facilicom Group
Nieuws

Facilicom is partner van het B2B Building Support Center

Het B2B Building Support Center is een meldpunt waar bedrijven die open (moeten) blijven, kritieke interventies (inzake gebouwen en gebouwtechnieken) kunnen melden.