Werken bij Food&i

Over Food&i 

Food&i is het nieuwe hippe Benelux Food & Beverage bedrijf van Facilicom. Een scale up met de vrijheid om te ondernemen en een stabiel familiebedrijf als basis. Wij gaan voor food met impact: impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. 

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i.

Wij gaan voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En we zijn op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Zet onze foodrevolutie mee in gang en ontdek wat het betekent om te werken bij Food&i.

Ben je klaar om mee de foodrevolutie in gang te zetten? 

Heb jij onze Food&i drive?

Bekijk onze vacatures

Vrouw geniet van gezonde lunch van Food&i

Wat maakt Food&i uniek?

Bij Food&i staat de ‘i’ centraal. De ‘i’ staat voor ik, voor ons gepersonaliseerd aanbod én voor jouw persoonlijke relatie met food, als foodie maar ook als medewerker. Bovendien werken we samen aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom werken we dan ook voor klanten die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken. 

Samen krijgen we het voor elkaar 

We zijn foodies die samenwerken om impact te maken op een nieuwe manier van ontmoeten, eten en drinken. Maar naast onze passie voor eten, willen we ook impact maken op elkaar. Iedereen is even belangrijk: daarom stimuleren we elkaar om kansen te zien én te grijpen. We houden van teamwork, lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer.

Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.

Mariska, medewerker Food&i

Een job in de horeca zonder lange en onregelmatige uren? Welkom bij Food&i!

Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding te maken heeft maar de lastige werkuren maken het niet altijd mogelijk om enthousiast te blijven rond deze passie? Bij Food&i werk je voor een bedrijfsrestaurant waarbij er geen weekendwerk of late uren van toepassing zijn. Zo heb je nog tijd genoeg om naast het werk, ook thuis van je eten te genieten! 

Vrijheid om te ondernemen

Food&i is een nieuwe divisie binnen een gevestigd bedrijf dat zichzelf helemaal aan het heruitvinden is. Ben je creatief, flexibel en een echte problem-solver? Dan kan je bij ons meedenken en meewerken aan de vormgeving van Food&i van de toekomst. Laat je creatieve geest de vrije loop!

collega's lachen samen tijdens lunch

Transparante communicatie

Een goede relatie met zowel je collega’s als met je leidinggevende is een must. Wij streven dan ook naar een transparante en open communicatie. We werken constructief samen over de hiërarchische grenzen heen. Dankzij de vlakke organisatie en korte lijnen is er direct contact met je leidinggevende: zo wordt iedereen gehoord, hoort iedereen erbij en is ieders mening van belang. Op deze manier staan we allemaal een stapje dichter bij elkaar.

Groeimogelijkheid

Lef hebben, durven experimenteren en durven doen: dat is waar het om draait. Elke fout is een les die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. En bij Food&i staat persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop.

Wil je komen werken bij Food&i?

Dan maak je deel uit van een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen en met één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten. 

Onderdeel van Facilicom

Als onderdeel van een groot familiebedrijf, kan je rekenen op een stabiele fundering en oneindige mogelijkheden. Facilicom is een bedrijf van mensen, voor mensen: daarom vindt iedereen hier altijd zijn of haar plek. En die plek beperkt zich niet tot je eigen afdeling of divisie. Heb je als foodie zin om als receptionist(e) of administratief bediende aan de slag te gaan? Go get ’em tiger!

Keukenmedewerker PT regio Gent

Gent
Catering Medewerker Deeltijds 3133

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Je taken zijn:

  • Bereiden van de koude gerechten, salades en broodjes
  • Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
  • Desserten aanvullen.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  •  Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
  • Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Lees meer Solliciteer

Barista - regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 3047

Als barista bij food&i zal je instaan voor:

  • De koffie- en smoothiebar met ontbijtcorner (ontbijtgranen, yoghurts, vers sinaasappelsap, thee etc).
  • Het maken van diverse soorten koffies en smoothies.
  • Het onderhoud en het schoonhouden van de bar/lounge.
  • Bovendien ben je het gezicht van de lounge, met een groot inlevingsvermogen naar de klanten toe. Een lach en een gezellige babbel doet deugd voor iedereen!
  • Het aanvullen en onderhouden van de koffiemachines aanwezig bij de klant
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker PT regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker 3114

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:

  • Je staat in voor de bereiding van salades, yoghurts, belegde broodjes,…
  • Je staat aan de scheptoog, om de klanten te bedienen met warme en koude gerechten.
  • De keuken op orde houden is ook één van jullie taken.
  • Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
  • Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service. 
Lees meer Solliciteer

Chef gérant Brussel

Brussel
Catering Medewerker

Voor food&i zijn wij op zoek naar een vaste chef gerant in de bedrijfskeuken van onze klant te Brussel. Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor het opwarmen, schikken en presenteren van gerechten. Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers. Je straalt het DNA uit van food&i en probeert je team hierin ook mee te nemen.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Enorm veel goesting hebben om te koken en dit in combinatie met een stukje administratie (bestellingen, menu’s opmaken, aanwezigheden team…).
  • Organiseren van de mise en place en keukenservice.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties/trends. Denk hierbij aan vers en gezond, seizoensgebonden, lokale producten, bio, vegan,…
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten en een vlotte service.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker PT regio Oostkamp

Oostkamp
Catering Medewerker 3096

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:

  • Je staat in voor de bereiding van salades, yoghurts, belegde broodjes,…
  • Je staat aan de scheptoog, om de klanten te bedienen met warme en koude gerechten.
  • De keuken op orde houden is ook één van jullie taken.
  • Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
  • Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service. 
Lees meer Solliciteer

Aide-cuisinier région de Leuze-en-Hainaut

Leuze-en-Hainaut
Catering Medewerker 3094

Vous êtes un travailleur flexible ou un étudiant (18+) à la recherche d'un revenu d'appoint sur une base régulière. En tant que commis de cuisine polyvalent, vous êtes l'homme ou la femme qui veille à ce que des repas frais et savoureux soient prêts pour les clients chaque jour. Voici une petite sélection de vos tâches quotidiennes :

  • Vous êtes chargé de préparer des salades et des sandwiches et de maintenir la cuisine en ordre.
  • Pendant et après le service, vous êtes également responsable du nettoyage et/ou de la vaisselle et de la remise en ordre de tout ce qui est à sa place.
  • Vous êtes suffisamment autonome pour gérer la cuisine de A à Z.
Lees meer Solliciteer

Chef gerant bedrijfsrestaurant (regio Gent)

Gent
Catering Medewerker Voltijds 3093

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Regiomanager catering

België
Catering Medewerker - Management of Stafmedewerker Voltijds 3006

Food&i is op zoek naar een gedreven Regiomanager! Met passie voor eten & drinken werk je samen met jouw teamgenoten aan een betekenisvol aanbod van gerechten en dranken, voor elke dag en op elk moment. Je staat open voor alle smaken en culturen: steeds opnieuw daag jij jezelf en jouw team uit om mee te denken in wat nóg beter kan. In je rol van Regiomanager Catering bij Food&i kan je echt impact hebben op je klanten en je teams. Je bent verantwoordelijk voor verschillende locaties in regio Vlaanderen waarvoor je de organisatorische, financiële en administratieve zaken regelt. Je houdt je mensen en je klanten tevreden om jouw resultaten te behalen. Hoe ziet jouw dag eruit? Goeie vraag! Sowieso hard meewerken met het succesvol neerzetten van het Food&i-concept of bedrijfsrestaurant.

Lees meer Solliciteer

Chef - bedrijfskeuken bij Food&i

België
Catering Medewerker Voltijds 2013 2118 2186 2230 2259

Als Chef ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Ben jij een geboren chef en kan je een team leiden? Ben jij een krak in organisatie en budgetgericht werken? Woon jij in de regio Gent, Kortrijk, Leuven, Diegem, Brussel of elders in Vlaanderen?

Dan ben jij de chef die we zoeken!

Je taken zijn:

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Catering Medewerker

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds & Deeltijds S400

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?

Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! 

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Flexibele uren
  • Werken in eigen regio
  • Zelfstandig werken
  • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer
Wij zijn food&i