Werken bij Food&i

Werken bij Food&i wortel

Volop groeien én impact creëren. Doe jij mee met onze Food Revolutie?

Natuurlijk wil je boeiend werk en talloze groeikansen. En dan nog liefst binnen een leuk team. Maar je wil ook impact creëren, voor de wereld en voor je medemens. Al eens van Food&i gehoord? Als jong en ambitieus onderdeel van de Facilicom-groep gaan wij voor een echte food revolutie. We helpen bedrijven om hun medewerkers een gezond en duurzaam menu voor te schotelen. Dat doen we met lokale, smaakvolle producten waar we echt achter staan en met vernieuwende oplossingen – van complete restaurants tot slimme bestelapps.

 

Zo’n food revolutie zet je niet in je eentje in gang. Het succes ervan wordt vooral bepaald door onze mensen: rasechte foodies met lef en zin om uitdagingen aan te pakken, met aandacht voor wat écht telt en met heel veel passie voor lekker eten en drinken. Voel jij je geroepen?

 

Heb jij de Food&i driveWil je samen met ons de food revolutie ontketenen? Dan willen wij je leren kennen! 
Solliciteer nu

Ons aanbod

Bij Food&i gaan we voor meer duurzaamheid, gezondheid en geluk op de werkvloer. Bij onze gasten en opdrachtgevers, maar ook bij onze eigen mensen. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in je job en dat je kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf, binnen een hecht team van gemotiveerde foodies zoals jij. Daarom zetten we in op duurzame werkrelaties binnen een dynamische werkomgeving, waarin we elkaar stimuleren om kansen te zien én te grijpen. Je wordt echt betrokken en krijgt genoeg ruimte om zelf uitdagingen aan te pakken in een organisatie met korte lijnen en open communicatie.

Bovendien kun je rekenen op verschillende opleidingsmogelijkheden, een marktconform loon en secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met je ervaring. Je combineert meteen ook het plezier van werken in de horeca met stabiele, regelmatige werkuren. Dat alles in een inspirerend en jong bedrijf binnen de stabiele Facilicom-groep.

Vliegende Chef Gérant

België
Catering Medewerker 2175

Als vliegende Chef Gérant ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs. Dit doe je in opdracht van onze klanten, gesitueerd over heel België.

  • Je hebt leiding over je team waarbij je de activiteiten in de keuken organiseert en coördineert.
  • Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Door je commerciële en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van de klant.
  • Je volgt de administratie en afwezigheden op.
Lees meer Solliciteer

Chef Gérant regio Haasrode

Haasrode
Catering Medewerker 2230

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Chef Gérant regio Diegem

Brussel
Catering Medewerker Voltijds & Deeltijds 2186

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker regio Gent

Gent
Catering Medewerker Deeltijds 2185

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. Je zal ook ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken. Je zorgt ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek. 

Je taken zijn:

  • Bereiden van de koude gerechten.
  • Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
  • Desserten aanvullen.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
  • Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker regio Oostkamp

Oostkamp
Catering Medewerker Deeltijds 2174

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. Je zal ook ingezet worden voor de afwas en het op orde houden van de keuken. Je zorgt ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… ophaalt aan het verzamelpunt en dat je dit alles proper afwast. Nadien zet je alles op de juiste plek. 

Je taken zijn:

  • Bereiden van de koude gerechten.
  • Uitscheppen van de maaltijden en de klanten met een glimlach bedienen.
  • Desserten aanvullen.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Tijdens je shift houd je de keuken op orde.
  • Na de middag sta je in voor de opruim, afwas en het onderhouden van een nette werkplek.
Lees meer Solliciteer

Chef Gérant regio Gent

Gent
Catering Medewerker 2013

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Catering Medewerker

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds S400

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?

Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! 

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Flexibele uren
  • Werken in eigen regio
  • Zelfstandig werken
  • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer
Wij zijn food&i